Waarom YLLEY?

YLLEY is 100% dierproefvrij en vegan!

Wij zeggen NEE tegen het testen op dieren! Ylley heeft een zero-tolerance policy tegen het testen op dieren en onze producten worden daar ook met zorg op geselecteerd. Ook zijn onze producten 100% vegan!

Wij houden van kwaliteit

Met YLLEY kun je er zeker van zijn dat je werkt met de beste producten op de markt. Wij houden van kwaliteit en willen daarmee zorgen dat iedereen de meest prachtige creaties kan maken op het gebied van nagels.

Altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van kleuren en nailart

Over YLLEY.

Twee jonge ondernemers, nou ja de een echt jong en de ander iets minder jong… En, oja.. ze zijn nog moeder en dochter ook! Combineer dat met de wil om mooie nagels in de wereld te zien en tada.. YLLEY. is geboren.

Waarom zou je tegenwoordig nog een simpele nagellak gebruiken die er de volgende dag al af gaat en je weer opnieuw kan beginnen met lakken. Nee bedankt! Dat moet en kan beter, toch?

Even voorstellen, dit zijn Ylonka en Kimberley, moeder en dochter met een passie voor beauty en passie voor mooie nagels.

De nieuwste trends bijhouden, nieuwe dingen zien en leren.. daar houden we van. Nieuwe inzichten die tot nieuwe ervaringen leiden, zo kan dat ook met nagels zijn! Mooie nagels geven je een goed gevoel, je voelt je zelfverzekerder en lekkerder in je vel. Het maakt je happy hormonen aan, zeg nou zelf wie wil dat nu niet?!

Doordat wij nauwlettend de nieuwste trends in de gaten houden, maken wij voor jou de mooiste kleuren collecties en leukste nailart paketten. Geloof je het niet? Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft alle nieuwe ontwikkelingen, kleuren en ontwerpen voor op je nagels.Probeer onze super mooie kleuren en nailart pakketen maar eens uit, wie weet blazen we je wel omver!

Veel liefs,

Ylonka en Kimberley

YLLEY.

Enough about us, Time to shop!

Shop nu snel de mooiste kleuren en beste kwaliteit nagelproducten bij YLLEY. Gegarandeerd dat jij met prachtige nagels en een blij gevoel rond loopt. En dat voor wel 14 dagen lang!

STARTER KITS

Stukje tekst over de kant en klare starter kits.

NAIL CARE

Stukje tekst over onze nagelverzorging producten

GELLAK

Stukje tekst over onze gellak en kleuren.

TOOLS

Stukje tekst over de professionele tools