Waarom YLLEY?

YLLEY is 100% dierproefvrij en vegan!

Wij zeggen NEE tegen het testen op dieren! Ylley heeft een zero-tolerance policy tegen het testen op dieren en onze producten worden daar ook met zorg op geselecteerd. Ook zijn onze producten 100% vegan!

Wij houden van kwaliteit

Met YLLEY kun je er zeker van zijn dat je werkt met de beste producten op de markt. Wij houden van kwaliteit en willen daarmee zorgen dat iedereen de meest prachtige creaties kan maken op het gebied van nagels.

Altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van kleuren en nailart

Over YLLEY.

Twee jonge ondernemers, nou ja de een echt jong en de ander iets minder jong… En, oja.. ze zijn nog moeder en dochter ook! Combineer dat met de wil om mooie nagels in de wereld te zien en tada.. YLLEY. is geboren.

Waarom zou je tegenwoordig nog een simpele nagellak gebruiken die er de volgende dag al af gaat en je weer opnieuw kan beginnen met lakken. Nee bedankt! Dat moet en kan beter, toch?

Even voorstellen, dit zijn Ylonka en Kimberley, moeder en dochter met een passie voor beauty en passie voor mooie nagels.

De nieuwste trends bijhouden, nieuwe dingen zien en leren.. daar houden we van. Nieuwe inzichten die tot nieuwe ervaringen leiden, zo kan dat ook met nagels zijn! Mooie nagels geven je een goed gevoel, je voelt je zelfverzekerder en lekkerder in je vel. Het maakt je happy hormonen aan, zeg nou zelf wie wil dat nu niet?!

Doordat wij nauwlettend de nieuwste trends in de gaten houden, maken wij voor jou de mooiste kleuren collecties en leukste nailart pakketten. Geloof je het niet? Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft alle nieuwe ontwikkelingen, kleuren en ontwerpen voor op je nagels. Probeer onze super mooie kleuren en nailart pakketten maar eens uit, wie weet blazen we je wel omver!

Veel liefs,

Ylonka en Kimberley

YLLEY.

Enough about us, Time to shop!

Shop nu snel de mooiste kleuren en beste kwaliteit nagelproducten bij YLLEY. Gegarandeerd dat jij met prachtige nagels en een blij gevoel rond loopt. En dat voor wel 14 dagen lang!

STARTER KITS

Wil jij liever zelf je nagels lakken? YLLEY heeft verschillende starter kits samengesteld voor jou om meteen te kunnen beginnen. De complete kits bevatten alles wat jij nodig hebt om zelf de mooiste nagels te creeren. Kijk snel, bestel en binnen 2 werkdagen kan jij ana de slag!

Heb jij een salon of ga jij er een opstarten en wil je met ons fantastische gellak werken?  Ook voor jou hebben wij een proffesionele starterkit in het assortiment. Stuur ons een email en wij laten je weten wat voor pakketten er mogelijk zijn voor jou.

NAIL CARE

Eigenlijk valt en staat alles met nailcare. Wanneer jij je nagels niet goed verzorgt zul je merken dat de gellak niet lang op je nagels blijft zitten. Als de nagel is uitgedroogd begint deze wat te krullen waardoor de gellak gaat liften. Doordat er ruimte tussen de nagel en de gellak komt is het een ideale broedplaats voor schimmels. Je herkent een schimmel door een groenachtige kleur in je nagel. Wanneer je dit ziet dan verwijder je al het product van je nagel en verzorgt deze met een nagelriem olie. Deze heeft YLLEY ook in het assortiment. Een heerlijk olie met amandel extract wat ervoor zorgt dat de de huid en nagel goed verzorgt wordt en ook nog eens heerlijk ruikt! Dus….vergeet niet de nagelriem mee te bestellen en dagelijks je nagels te verzorgen.

GELLAK

YLLEY heeft een uitgebreid assortiment aan mooie dekkende kleuren gellak waardoor er altijd wel een bij zit je moet hebben. Het hele jaar door zijn wij op zoek naar mooie nieuwe kleuren om ons assortiment nog completer te maken. Daarnaast stelt YLLEY een paar keer per jaar een nieuwe kleur collectie samen. Volg ons op Instagram of schijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe kleur of kleurcollectie!

TOOLS

Wil je de gellak goed op brengen heb je tools nodig zoals, een bokkepootje, blokvijl, nagelvijl 100/180 grid, nailwipes en een UV LED lamp. Zonder deze benodigdheden is het onmogelijk de gellak aan te brengen. Gelukkig heeft YLLEY alles in huis en kun met een druk op de knop alles in een keer bestellen zodat jij binnen 2 dagen je nagels kunt lakken.