WORKSHOP

Hoe leuk is dit…..een workshop van YLLEY met je vriendinnen onder het genot van een drankje!

Het kan bij YLLEY op een gezellige en leuke locatie in Hengelo.

Wil jij ook graag zelf mooie nagels creëren maar lukt het je niet of wil je dit graag leren? Kom gezellig met je vriendinnen naar onze workshop en leer stap voor stap hoe je de gellak moet opbrengen.

Wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat en aan alles gedacht is, het enige wat jij meebrengt is een goed humeur en gezellige vriendinnen!

Tijdens de 2,5 uur durende Workshop vertellen we niet alleen wat je wel moet doen, maar ook wat je vooral niet moet doen. De bedoeling is dat je de gellak leert aanbrengen bij jezelf of je model. Tijdens de workshop kun je een kleur kiezen die je wilt gebruiken en na afloop kan je al onze nagelproducten zien en kopen.

Het moet niet alleen een serieuze gelegenheid zijn maar ook gezelligheid, daarom is er na afloop gelegenheid om gezellig wat te drinken en te snacken, zodat je nog even op je gemak onze nagelproducten kunt bekijken en genieten van een drankje.

Nou als dat geen gezellige avond wordt?!

Locatie

Boek een gezellige workshop voor jou en je vriendinnen voor maar €25,- per persoon inclusief een drankje. Wanneer je voor minimaal € 25,-  aan producten koopt wordt dit bedrag verrekend zodat je workshop gratis is.

We kunnen maximaal 8 personen per keer ontvangen, hoe meer zielen hoe meer vreugd, toch?

Regel jij een workshop en neem je ook je vriendinnen mee? Dan krijg je van Ylley een leuk cadeautje!

Stuur een email naar info@ylley.nl om een super gezellige workshop te boeken.

Zien we je gauw?

 

Wil je liever bij jezelf thuis een workshop organiseren? Dan kan ook, dan komen we gewoon naar je toe! Minimaal 6 deelnemers per avond en woon je 10 km buiten Hengelo komen er extra kosten bij.  Wij vertellen je graag wat het gaat kosten als je ons laat weten waar we naar toe moeten komen.